Feedback fra Lars Martiny

Lars – Du mumler!!

Dette var en tilbagemelding jeg havde fået fra flere sider. Da jeg derfor så der var tilbud om stemmetræning på min arbejdsplads, tænkte jeg det var tid til at gøre noget ved det.

Det blev starten på mit bekendtskab med stemmetræner og operasanger Dorthe Elsebet og starten på et års intensiv træning i at tale tydeligere, langsommere og ikke mindst i sammenhængen mellem min stemmeføring og det indtryk der efterlades på personer omkring mig.

Dorthes metoder bygger på hendes træning som operasanger og professionel coach. Metoderne bliver understøttet af teori og aktiv træning i form af oplæsninger og sang.

For mig var det specielt grænseoverskridende at skulle forsøge mig ud i operaens kunst, hvor der skal bruges en stemmekraft og føring jeg aldrig havde troet jeg kunne levere. Sangtræningen gav desuden en god indgang til de termer og begreber der blev brugt i teori gennemgangene.

Dorthe leverede til alle tider en entusiastisk og pædagogisk undervisning. Dorthe er god til at støtte når man synes det bliver mest svært, men forventer også at man personligt lægger en seriøs indsats i projektet.

Mit udbytte fra stemmetræningen har været højt. Om jeg rent faktisk taler tydeligere og langsommere i hverdagen må personerne omkring mig bedømme, men jeg kan konstatere at behovet for gentagelser er faldet. Herudover er jeg blevet udstyret med en række konkrete værktøjer omkring vejrtrækning som kan bruges i stressede situationer, ved nervøsitet og ved større præsentationer.

At jeg så også har fået en smag for opera, både som udøver som tilhører er kun endnu et plus.

Brønshøj, 10. December 2006.
Lars Martiny, PhD, MBA
Programleder​

Kontakt VoiceCoach.dk

Kontakt mig

Du og dine kolleger har nu muligheden for at lære af de teknikker og erfaringer, jeg har gjort mig som professionel operasanger.

Firmainfo

  • VoiceCoach.dk v/ Dorthe Elsebet
  • CVR: 30249801

Adresse

  • Drosselvej 11,
  • 2680 Solrød Strand