NORDEA

1. feedback

Kære Dorthe,

Jeg synes, vi fik afsluttet et kanongodt forløb i udviklingsrummet "Stemmen i Rummet" lidt for hurtigt i går.

Jeg vil derfor endnu engang takke dig rigtigt mange gange for et supergodt kursus over ialt 4 gange. Jeg synes, du gør det helt fantastisk, og på en forfriskende og opmuntrende måde er i stand til at lære fra dig.

Jeg har fået en masse med derfra - ikke mindst din skriftlige sammenfatning, som jeg vil arbejde videre med løbende. Sammenfatningen ramte "spot on", også på andre områder, som ikke nødvendigvis var indeholdt i "Stemmen i Rummet". Og som jeg nævnte for dig, vil jeg sikkert tillade mig at kontakte dig ved en senere lejlighed for at få et godt råd i min videreudvikling.

Jeg har i korte træk været utrolig glad for at blive undervist af dig og ønsker dig al mulig held & lykke i din videre færd.

Mange stemmevarierede hilsener
Søren Mølby Henriksen

Nordea Bank Danmark A/S​

2. feedback

Først og fremmest tusind tak for et rigtigt godt arrangement på Arken, hvor det var impone-rende, hvad du fik udrettet med vores godt 100 medarbejdere på den relativt korte tid, du hav-de til rådighed.
I ledergruppen havde vi en rigtig god oplevelse og fik det, vi kom efter. Vores medarbejdere fik flyttet nogle grænser og fik på det personlige plan en oplevelse af at kunne noget dels på egen hånd og dels som samlet gruppe med kolleger, som de ikke på forhånd havde troet muligt.

Jeg er imponeret over, at du på så enkel måde ved brug af egne kompetencer kunne få alle 100 til at lytte efter og deltage aktivt i noget så anderledes fra de daglige udfordringer. Du fik en energi og vilje til succes frem i alle deltagere, som man som leder kun kunne ønske sig, at der var hver eneste dag i organisationen.
Nogle syntes, det var noget underligt noget at skulle synge og kunne ikke umiddelbart se hvor-for. Men efterfølgende har de fleste godt kunne se det relevante i at bringe dels det kunstneri-ske gen frem og dels pointen i at kunne noget nyt, hvis blot der er vilje og tro bagved.

Vi gik fra Arken med en stor succesoplevelse og en fantastisk oplevelse af, hvad der kan udrettes med de rigtige kompetencer, tro og vilje. Det var et flot resultat, som du skal have stor tak for.

Venlig hilsen
Axel U. Henriques

Erhvervsdirektør​

Kontakt VoiceCoach.dk

Kontakt mig

Du og dine kolleger har nu muligheden for at lære af de teknikker og erfaringer, jeg har gjort mig som professionel operasanger.

Firmainfo

  • VoiceCoach.dk v/ Dorthe Elsebet
  • CVR: 30249801

Adresse

  • Drosselvej 11,
  • 2680 Solrød Strand